Thaimaan viranomaiset selvensivät virusvideota, jossa näkyy 85 turistia kellumassa Trang-merellä

KUVA: Naew Na

Trang -

Thaimaan kansallispuiston viranomaiset ovat selventäneet tilannetta yleisölle sen jälkeen, kun Trangissa meressä kelluva noin 85 turistia kuvaava video herätti huomiota Thaimaan sosiaalisessa mediassa ja levisi viruksille.

Thaimaan sosiaalisessa mediassa levisi aiemmin tällä viikolla videoleike monista turisteista, jotka olivat yllään pelastusliiveissä kellumassa meressä meriluolan edessä.

Hat Chao Main kansallispuiston johtaja Parit Narasaritkun kertoi thaimaalaiselle medialle: "Tapahtuma tapahtui lauantaina 6. toukokuutath. Noin 85 turistia matkusti kaksitasoisella kiertoajeluveneellä Pak Meng -laiturilta Trangista.

”Kaikki turistit johdettiin mereen ja heillä oli yllään pelastusliivit kelluakseen Emerald-luolaan osana kiertueohjelmaa. Köysi, johon vene oli sidottu kivellä, katkesi veneen miehistön odotellessa turisteja paluumatkalta. Kun kaikki turistit tulivat ulos luolasta, heidän täytyi odottaa 20 minuuttia venettä, joka oli ajautunut jonkin matkan päässä, ennen kuin he pääsivät turvallisesti veneeseen. Parit totesi.

Phuket Express huomautti, että videoleike kiinnitti thaimaalaisen yleisön huomion sen jälkeen, kun useiden uutisraporttien mukaan turistit olivat vaarassa kelluessaan meressä.

Kukaan ei loukkaantunut, kaikilla oli pelastusliivit yllään, matkan henkilökunta oli paikalla koko ajan, eikä kukaan ollut koskaan vaarassa, päätti herra Parit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.