Yksitoista ihmistä loukkaantui henkilöauton kolarissa Phatthalungissa

KUVA: Nitikorn Kongnookaew

Phatthalung -

Kuljettaja loukkaantui vakavasti ja 11 matkustajaa lieviä vammoja tila-auton törmättyä perävaunuun Pabonissa.

Pabonin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistaina (9. toukokuuta) Trang – Song Khla -tiellä. Paikalle saapuneet pelastuslaitokset löysivät vaurioituneen tila-auton tieltä perävaunun takaosasta.

Tila-auton sisältä pelastusryhmä löysi kuljettajan, herra Sirichai Soosoen, 48, joka oli saanut vakavia vammoja.

Yksitoista matkustajaa loukkaantui lievästi, kahdeksan naista, kaksi miestä ja viisivuotias tyttö. Heidät vietiin läheisiin sairaaloihin.

Ms Nawarat Suwannakan, joka oli yksi tila-auton matkustajista, kertoi thaimaalaiselle medialle, että matkustaja-minibussin kuljettaja ajoi erittäin nopeasti Trangista.

Rekka-auton kuljettaja, Mr. Warakorn Mueanwai, 48, kertoi pelastustyöntekijöille, että hän oli juuri pysäköinyt kuorma-autonsa tien viereen vain minuuttia ennen onnettomuutta.

Pabonin poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa mahdollisten jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.