Perheväkivaltatapaus Phuketissa johtaa yhteen kuolemaan

Wichit –

56-vuotias mies kuoli, kun taas 57-vuotias nainen selvisi perheväkivallasta Wichitissä.

Wichitin poliisille ilmoitettiin tapauksesta illalla 9. toukokuuta 2023 asuinkodissa Wichitissä, Mueang Phuketissa.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat taloon kiireellisen puhelun jälkeen ja löysivät ruokapöydästä naispuolisen eloonjääneen, jonka Wichitin poliisi tunnisti vain neiti Manee, 57, joka oli edelleen tajuissaan, rauhallinen ja tietoinen haavoistaan ​​​​huolimatta. Hän sai vammoja ampumahaavasta, joka oli koskettanut hänen kasvojaan.

Ruokasalin lattialta poliisi löysi chumphonista kotoisin olevan miehen, jonka nimi oli vain Mr. Jak, 56, ruumiin. Hänen temppelistään löydettiin yksittäinen luotihaava. Läheiseltä tuolilta löytyi käsiase, jonka sisällä oli kuusi luotia.

Ms. Manee kertoi Wichitin poliisille, että hän ja herra Jak olivat pariskunta ja heillä oli suullinen riita, jossa hän teki selväksi, että hän halusi lopettaa suhteensa herra Jakin kanssa.

Jak raivostui ennen kuin hän avasi tulen häntä kohti, mutta kaipasi tärkeitä elimiä ja enimmäkseen laidutti hänen kasvojaan. Jak ampui välittömästi itsensä ammuttuaan Maneetä.

Wichitin poliisi jatkaa tutkintaa lehdistöstä lähtien, ja Manee vietiin sairaalaan vammojensa vuoksi, jotka eivät olleet hengenvaarallisia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.