PÄIVITYS: Epäillylle myönnettiin pidätysmääräys sen jälkeen, kun ruokakauppias puukotettiin kuoliaaksi hänen omassa ruokakaupassa Phuketissa

Phuket -

Pidätysmääräys on annettu epäillystä Phatthalungista sen jälkeen, kun hän puukotti paikallista ruokakauppaa omassa ruokakaupassaan Phuket Townissa epäillyn kiistan jälkeen entisen asiakkaan kanssa.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 1 lauantaina (30th) paikallisessa thaimaalaisessa ruokakaupassa Sri Saena Roadilla Talad Yain osa-alueella.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin poliisikapteeni Wichit Nokkaew kertoi Phuket Expressille, että 6th, Phuketin maakunnan tuomioistuin antoi pidätysmääräyksen herra Tarapong 'Jack' Nepbualle, 34, Phatthalungista. Häntä syytetään toisen henkilön kimppuun hyökkäämisestä ja kuoleman aiheuttamisesta yleisellä paikalla veitsellä.

Kapteeni Wichit kertoi Phuket Expressille, että Jack pakeni kotikaupunkiinsa Phatthalungiin tapauksen jälkeen.

Lehdistöstä lähtien Phatthalungin poliisi etsii edelleen epäiltyä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.