PÄIVITYS: 100 apinaa steriloitu ja vapautettu takaisin Phuketin metsään

Phuket -

Ensimmäinen noin 100 steriloidun apinan ryhmä Phuketissa on vapautettu takaisin metsään.

Aiemmat tarinamme:

Samut Sakhonin apinoiden valvontaryhmä on alkanut steriloida apinoita Phuketissa, jossa on yli 2,000 XNUMX asukasta.

Phuket on asettanut tavoitteekseen steriloida 500 luonnonvaraista apinaa kuuluisista turistinähtävyyksistä auttaakseen hallitsemaan kasvavaa populaatiota.

Nyt päivitykseen:

Thalangissa sijaitsevan Khao Phra Taeon luonnon- ja villieläinkeskuksen johtaja Pongchart Chueahom kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (8. toukokuuta)th) noin 100 jo steriloitua apinaa vapautettiin takaisin kotiinsa Toh Sae -kukkulalle Rassadassa.

Apinoiden sterilointiprojektin tavoitteena on vähentää apinoiden syntyvyyttä Phuketissa. Tämän hankkeen tavoitteena on myös ratkaista apinoiden välisiä ongelmia paikallisten ja turistien kanssa sekä ehkäistä apinoiden sairauksia, jotka voivat olla tarttuvia ihmisiin. Nämä ovat kiireellisiä ongelmia, jotka on ratkaistava nopeasti, Pongchart sanoi.

Thaimaan tiedotusvälineet ovat aiemmin raportoineet, että monet ulkomaiset turistit ovat loukkaantuneet apinoiden hyökkäämisestä heidän kimppuunsa kuuluisissa turistikohteissa, joissa on paljon apinoita, kuten Toh Sae -kukkulalla Rassadassa ja Rang Hillillä Phuket Townissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.