Phuketin pienten veneiden meneminen merelle kielletään muutaman seuraavan päivän ajan

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, joka kieltää pienten veneiden poistumisen satamista avomerelle lähipäivinä.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Nachapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että Thaimaan meteorologisen osaston (TMD) mukaan 11. toukokuutath toukokuun 14th tulee rankkasadetta ja voimakkaita aaltoja Andamaanienmerellä avomerellä jopa neljä metriä korkea tai ukkosmyrskyalueella yli neljä metriä korkea.

Phuketin merenkulkutoimisto on varoittanut veneiden kapteeneja varovaisuudesta merellä matkustaessaan. Alle 13 metrin pituisten pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle KIELLETÄÄN 11. toukokuuta alkaenth toukokuun 14th, 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.