Valashai havaittiin Maya Bayssä Krabissa

Krabi -

Valtava valashai nähtiin Maya Bayssä Ao Nangissa Krabissa.

Winit Toh Lang, 50, pitkähäntäinen veneen kapteeni kertoi Phuket Expressille, että hän matkusti viime viikonloppuna ulkomaalaisen pariskunnan kanssa Loh Saman lahdelta matkalla Maya Bayhin Hat Nopparat Thara – Mu Ko Phi Phi -kansallispuistoon. .

Kun he saapuivat Hua Laemiin 500 metrin päässä Maya Baystä, valashai ui lähellä venettä noin 10 minuuttia. Veneen kapteeni sammutti veneen moottorin.

Sekä turistit että veneen kapteeni olivat erittäin iloisia nähdessään valashain, jota he eivät olleet koskaan ennen nähneet.

Valashaita nähdään vain harvoin Maya Bayn ympäristössä.

Viime vuonna kaksi valashaita nähtiin lähellä saarta Krabissa, jännittäviä paikallisia ja virkamiehiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.