Tuhannet ihmiset toivottavat Prayut Chan-O-Chan tervetulleeksi vaaliralliin Phuketissa

Phuket -

Yli 12,000 XNUMX ihmistä Phuketissa toivotti Prayut Chan-O-Chan ja hänen puolueensa tervetulleeksi edistämään hänen toivoaan uudelleenvalinnasta.

Sunnuntaina (7th) Pääministeriehdokas Prayut Chan-O-Cha ja hänen Yhdistyneiden kansakuntien puolueen tiimi saapuivat Saphan Hiniin, jossa yli 12,000 XNUMX häntä ja puoluetta kannattavaa henkilöä Phuketissa toivotti heidät tervetulleiksi.

Prayut sanoi lavalla eteläisellä murteella: "Ikävöin phuketilaisia ​​etelässä (Kid Tueng Jang Hoo). Syön mielelläni Phuket-ruokaa, koska se on erittäin herkullista (Roi Jang Hoo). Olen erittäin iloinen nähdessäni, että monet ihmiset toivottavat minut tervetulleeksi Phuketissa.

Prayut ylensi itseään ja joukkuettaan. Hän sanoi: ”Olin aiemmin suostunut avaamaan 'Phuket Sandboxin' Covid – 19 -tilanteen aikana, koska olen varma, että Phuket on yksi maailman parhaista matkailukaupungeista. Lisäksi Phuket Expo 2028, jonka isäntänä Phuket pyrkii, on parempi tulevaisuus Phuketille.

Puolueensa YK:n tuleva politiikka tähtää Phuketin ihmisten parempaan elämään ja matkailun tukemiseen.

Yleisvaalipäivä on sunnuntaina 14. toukokuuta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.