Merikilpikonnan munia löydettiin rannalta Phang Ngasta

Phang Nga -

Merikilpikonnan munia löydettiin rannalta Khura Burin alueelta.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) Phang Ngan toimisto kertoi Phuket Expressille, että torstaina (4. toukokuuta) kylän päämies ilmoitti heille, että emomerikilpikonnan jäljet ​​oli löydetty rannalta Koh Phrassa. -Thongin alapiiri.

Viranomaiset menivät rannalle, josta he löysivät pesän, jonka sisään oli haudattu merikilpikonnan munia. Merivesi tai huono sää eivät vaikuttaneet alueelle. Asianomaiset viranomaiset valvovat pesää, kunnes munat kuoriutuvat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.