Ulkomaalainen jäi kiinni, kun hän väitti yrittäneen varastaa kannabista myymälästä Patongissa

Patong -

Ulkomaalainen turisti jäi kiinni tekoon yrittäessään varastaa kannabista Patongin lähikaupassa.

Paikalliset uutiset uutisoivat tällä viikolla CCTV-materiaalilla Patongissa, lähellä OTP Marketia Rat Uthit 200 Pi Roadilla sijaitsevasta lähikaupasta.

Tuntematon miespuolinen ulkomaalainen turisti näkyi selvästi CCTV:n kuvauksissa. Hänen nähtiin poimivan kannabista kioskista ennen kuin laittoi sen laukkuun.

Onneksi hän pudotti sitä vahingossa ennen kuin myyjä tajusi. Ulkomaalainen turisti palautti varastetun kannabiksen myyjälle.

Myyjä kertoi kuitenkin paikalliselle medialle, etteivät he ryhtyneet oikeustoimiin turistin kanssa.

Tästä huolimatta CCTV-materiaali julkaistiin myöhemmin muiden mahdollisten varkaiden pelotteena.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.