Kiinalainen äiti vaatii oikeutta poikansa kuoltua Phuketin ajoneuvo-onnettomuudessa

Phuket -

Kiinalainen äiti vaatii oikeutta, kun hänen poikansa kuoli moottoripyörän ja taksin törmäyksessä Phuketissa.

Huhtikuussa 19th viime kuussa noin kello 1 moottoripyöräilijä törmäsi taksiautoon Wichitissä, Mueang Phuketissa. 30-vuotias kiinalainen moottoripyöräilijä julistettiin kuolleeksi ja hänen vaimonsa, matkustaja, mursi jalkansa.

Kiinalaisen miehen äiti kertoi paikalliselle Phuket-medialle, että pariskunta oli juuri mennyt naimisiin kaksi kuukautta sitten ennen kuin he tulivat käymään Phuketissa. Hänen poikansa hautajaiset pidettiin temppelissä Phuketissa. Hän haluaa tietää, mitä onnettomuudessa tarkalleen ottaen tapahtui.

Hän pyytää myös kaikkia, joilla on kojelautakamera tai CCTV-materiaalia onnettomuudesta, palauttamaan materiaalin.

Phuketin poliisi ei julkistanut äidin ja onnettomuuteen osallistuneiden nimiä, vaan ilmoitti jatkaneensa onnettomuuden ja siihen liittyvien olosuhteiden selvittämistä.

Lisäksi taksinkuljettajaa ei ole myöskään tunnistettu yleisölle, eikä he ole julkaisseet lausuntoa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.