Full Moon Party Pha Ngan -saarella tuottaa 500 miljoonaa bahtia

Pha Nganin saari, Surat Thani -

Yli 20,000 5 turistia liittyi vuoden 2023 viidenteen Full Moon Party -juhlaan Pha Nganin saarella, joka on tuottanut vähintään 500 miljoonaa bahtia.

Edellinen tarinamme:

Yli 10,000 5 turistia liittyy viiteen joukkoonth Full Moon Party tänä vuonna Pha Nganin saarella.

Nyt päivitykseen:

Full Moon Party pidettiin torstai-iltana (4th) Rin Beachillä Baan Tain osa-alueella Pha Nganin saarella.

Turistipoliisin komentaja kenraaliluutnantti Sukun Phrommai ja Surat Thanin kuvernööri Wichawut Jintoe tarkastivat Full Moon Partyn torstai-iltana. Kenraaliluutnantti Sukun kertoi TPN Medialle, että yli 20,000 500 turistia liittyi Full Moon Party -tapahtumaan, joka on tuottanut vähintään XNUMX miljoonaa bahtia. Virkamiehet panostivat tiukasti matkailijoiden turvallisuuteen, kun taas yrittäjiä ja paikallisia kehotettiin olemaan hyviä isäntiä matkailijoiden vastaanottamisessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.