Yli 10,000 XNUMX turistia liittymässä Full Moon -juhliin Pha Nganin saarella

Pha Nganin saari, Surat Thani -

Yli 10,000 5 turistia liittyy viiteen joukkoonth Full Moon Party tänä vuonna Pha Nganin saarella.

Turistit odottivat veneitä laiturilla Baan Bang Rakissa, Bo Phutin osa-alueella Samuin saarella torstaina (4. toukokuuta)th). He ovat matkalla Rin Beachille Baan Tain alapiiriin, Pha Nganin saarelle liittyäkseen tämän vuoden viidenteen Full Moon Partyyn torstai-iltana. Samuin saarelta Pha Nganin saaren Rin Beachille kestää puoli tuntia.

Surat Thanin kuvernööri Wichawut Jintoe kertoi thaimaalaiselle medialle, että viranomaisten tulee keskittyä tiukasti turistien turvallisuuteen erityisesti sekä laitureilla että Full Moon Partyssä. Elinkeinoelämän toimijat kehottavat paikallisia olemaan hyviä isäntiä ja toivottamaan matkailijat tervetulleiksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.