80 merikilpikonnien poikasta kuoriutuvat ja suuntaavat mereen Phang Ngassa – VIDEO

Phang Nga -

Kahdeksankymmentä poikasta vihreää merikilpikonnaa on kuoriutunut ja lähtenyt mereen Similanin kansallispuiston Tachain saarella.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kertoi Phuket Expressille tällä viikolla, että 80 vihreää merikilpikonnan poikasta kuoriutui onnistuneesti munistaan. Kilpikonnanpoikaset suuntasivat sitten takaisin kotiinsa merelle. Heidän vihreäkilpikonnaemänsä muni 96 munaa viime kuussa Tachain saarella Tai Mueangin alueella.

Vihreä merikilpikonna muni 96 munaa Tachain saarella Similanin kansallispuistossa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.