Epäilty pidätettiin Phuketissa kuuden vuoden jälkeen, koska hän puukotti toista henkilöä Songkranin aikana 2017

Phuket -

Epäilty pidätettiin Phuketissa sen jälkeen, kun hän puukotti ja loukkasi vakavasti toista miestä kuusi vuotta sitten Songkran 2017 -tapahtumassa Prachin Burissa.

Poliisi Central Investigation Bureausta (CIB) kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet epäillyn, joka on vain Mr. Jirapong, 33, hotellin edessä Sakoossa, Thalangissa. Häntä syytetään murhan yrityksestä.

Pidätys tapahtui Songkran-festivaalin aikana kuusi vuotta sitten, kun hän juhli ja juo alkoholia ystäviensä kanssa, ja hän joutui tappelemaan teini-ikäisen kanssa Prachin Burissa, Keski-Thaimaassa.

Kymmenen toisen osapuolen ystävää tulivat Jirapongin kimppuun riidan aikana. He löivät lasilla Jirapongia kasvoihin, joka sitten puukotti uhria kahdesti ennen kuin kiihtyi.

Oli epäselvää, miksi Jirapongin jäljittämiseen ja pidättämiseen kului kuusi vuotta, eikä CIB heti selittänyt tätä tosiasiaa.

****************************

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.