Mies pidätettiin Blacktip Reef -haiden kanssa Phuketissa

Phuket -

Mies pidätettiin neljän mustakärkihain kanssa Panwa Capella Wichitissä.

Phuket Marine Resources Conservation Center kertoi Phuket Expressille tiistaina (2nd), että he ovat pidättäneet miehen, joka on tunnistettu vain Mr. Disiksi, 22, Panwa Capessa Wichitissä. Häneltä takavarikoitiin neljä mustakärkiriuttahaita, joiden pituus oli alle 50 senttimetriä.

Dis vietiin Wichitin poliisiasemalle, koska hänen väitetään rikkoneen luonnonvara- ja ympäristöministeriön määräyksiä Phuketin ympäristöalueen suojeluvyöhykkeistä.

Phuketin suojavyöhykkeisiin kuuluu Panwa Cape Wichitissä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.