Kuljettaja loukkaantui, 43 matkustajaa selvisi linja-auto-onnettomuudesta Krabissa

Krabi -

Kuljettaja loukkaantui ja 43 matkustajaa selvisi hengissä bussin törmättyä sähköpylvääseen Klong Tomin alueella.

Krabi Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (1.st) heille ilmoitettiin, että bussi oli törmännyt sähköpylvääseen Petch Kasem Roadilla South Klong Tomin alueella.

Silminnäkijöiden mukaan lava-auto törmäsi linja-auton eteen. Linja-auton kuljettaja vältti törmäyksen ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen.

Bussi oli matkalla Satunista Phuketiin. Matkustajia oli 42 ja bussin miehistö. Kuljettaja sai keskivammat ja 33 muuta lieviä vammoja. Heidät vietiin läheisiin sairaaloihin.

Thaimaan poliisi ei julkistanut onnettomuuteen osallistuneiden nimiä, ja oli epäselvää, nostetaanko välittömiä syytteitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.