Teini kuoli ja toinen henkilö loukkaantui vakavasti moottoripyöräkolarissa Thalangin risteyksessä

Thalang –

17-vuotias teini todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun taas toinen henkilö loukkaantui vakavasti kahden moottoripyörän törmättyä risteyksessä Thalangissa.

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta maanantaiaamuna (1.) Baan Keanin risteyksessä Thep Krassarti Roadilla Thep Krasattrissa. Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi tieltä kaksi vaurioitunutta moottoripyörää.

Lähistöltä löytyi 17-vuotiaan teini-ikäisen ruumis, jonka päässä oli vakava haava. Toinen moottoripyöräilijä, Mr. Prakaipet Rawattoe, 30, oli loukkaantunut vakavasti. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Silminnäkijöiden mukaan molemmat moottoripyörät ajoivat eri suunnista risteyksen liikennevaloissa.

Phuketin poliisi tutkii onnettomuutta edelleen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.