Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Turistipoliisi ilmoitti rikosten torjunnan tuloksista ja paljon muuta 

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 24. huhtikuuta 2023 sunnuntaihin 30. huhtikuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kuusi ihmistä loukkaantui, kun pieni ulkomaalaisia ​​turisteja täynnä oleva bussi törmäsi mutkassa Wichitissä, Mueang Phuketissa.

Bussinkuljettaja kertoi käyttäneensä GPS-navigaattoria matkapuhelimessaan ennen kuin menetti hallinnan kaarteessa. Hän väitti, ettei alue ollut hänelle tuttu.

2. Australialainen mies löydettiin hirtettynä sellihuoneesta Patongin poliisiasemalta Phuketissa.

Lähistöllä olevista CCTV-materiaalista näkyy selvästi, että hän hirttäytyi ilman, että kukaan muu osallistui siihen, sanoo Patongin poliisi.

3. Venäjän kielen opettaja hyppäsi kuolemaan Phuketin tavaratalon pysäköintirakennuksesta.

Rakennuksen CCTV-kuvat osoittavat, että Venäjän kansalainen käveli parkkirakennuksen 5. kerroksessa yksin ennen kuin hyppäsi yhtäkkiä maahan.

4. Phuketin viranomaiset ovat vahvistaneet, että tsunamivaroitusta EI ole, kun varoitusääni kuului Kamalan ja Cherng Talayn tsunamivaroitustorneista samaan aikaan kuin maanjäristys Sumatran saarella Indonesiassa.

Asianomaiset viranomaiset ovat vahvistaneet, että tsunami-sireenissä ei ole ollut toimintahäiriöitä Kamalan, Karonin ja Cherng Talayn tsunamivaroitustorneista kuuluneen varoitusäänen jälkeen keskellä yötä 27. huhtikuuta 2023.

5. Phuketin turistipoliisi on julkistanut viimeaikaisen matkailurikollisuuden tukahduttamisen tulokset.

Äskettäisen tukahduttamisen tuloksiin osallistui 258 epäiltyä (thaimaalaisia ​​ja ulkomaalaisia).

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.