Yksi ihminen kuoli ja kaksi loukkaantui, kun sedan törmäsi useisiin moottoripyöriin Rawaissa

Rawai -

Naisratsastaja on julistettu kuolleeksi ja kaksi ihmistä loukkaantunut sedanin törmättyä useisiin moottoripyöriin Rawaissa.

Chalongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta maanantaina (1st) aikaisin aamulla Saiyuan – Naiharn Roadilla Rawaissa.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen sedanin tieltä. Kuljettaja, Mr. Chatchai Jinda, 29, oli paikalla odottamassa lainvalvontaviranomaisia.

Lähistöltä löytyi kaksi vahingoittunutta moottoripyörää. Kaksi loukkaantunutta henkilöä tunnistettiin Pattama Boon aukiksi, 31, ja Taeweewan Boonsukiksi, 44. Heidät kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Apinya Saleewong, 27, julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Silminnäkijät kertoivat Pattaya Newsille, että kaksi moottoripyörää oli tulossa vastakkaiselta kaistalta ennen kuin sedan törmäsi moottoripyöriin.

Chalongin poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa harkitakseen muita oikeustoimia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.