Surakul-stadion suljetaan väliaikaisesti kuukaudeksi

Phuket -

Surakul-stadion on tilapäisesti suljettu kuukaudeksi korjausten vuoksi.

Phuketin maakunnan hallintojärjestö (OrBorJor) ilmoitti viime viikonloppuna Surakul-stadionin väliaikaisesta sulkemisesta 1. toukokuuta alkaen.st toukokuun 28th, 2023.

OrBorJor Phuket ilmoittaa, että tilapäinen sulkeminen tehdään kunnostustöiden vuoksi, joilla tuetaan osaa Thaimaan kansallisurheilusta. He pahoittelevat häiriötä.

Phuket Express huomauttaa, että Surakul Stadium on Phuketin tärkein stadion, joka sijaitsee Phuket Townissa. Monet ihmiset käyvät stadionilla kävelemässä ja juoksemassa joka päivä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.