PHUKET BIKE WEEK 2023 Tuotettu vähintään 300 miljoonaa bahtia – KUVAKIERTO

Phuket -

27th VUOSITTINEN PHUKET BIKE WEEK 2023 'COWBOY ON THE BEACH' tuotti vähintään 300 miljoonaa bahtia.

Edellinen tarinamme:

Phuket Bike Week järjestetään tänä vuonna iskulauseella "Cowboys on the Beach".

Phuket Bike Week, 27. peräkkäinen vuosi, järjestettiin perjantaista 28. huhtikuuta sunnuntaihin 30. huhtikuutath, 2023 Patong Beachillä.

Nyt päivitykseen:

Tapahtuma avattiin virallisesti lauantaina (29th) Phuketin varakuvernööri Danai Sunantharod Dolphin Public Parkissa Patong Beachillä. Phuketin varakuvernööri Danai kertoi Phuket Expressille, että yli 5,000 30,000 thaimaalaista ja ulkomaalaista ratsastajaa liittyi tapahtumaan. Sillä välin yli 300 XNUMX ihmistä osallistui tapahtumaan, joka tuotti vähintään XNUMX miljoonaa bahtia.

Katsotaanpa kuvia tästä upeasta tapahtumasta:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.