Kolmetoista miestä sai positiivisen huumetestin satunnaisissa tarkastuksissa Rawaissa, Phuketissa

Rawai -

Kolmetoista miestä antoi positiivisen tuloksen 85:stä satunnaisesta huumetestistä Rawaissa, Phuketissa.

Mueang Phuketin hallintopäällikkö Danai Jaikaeng kertoi Phuket Expressille, että rikos- ja huumetarkastuspiste perustettiin perjantaina (27. huhtikuuta).th) lähellä Tai Mai Villagea Rawaissa.

Tarkastuspisteessä oli yli 40 upseeria ja puolustusvoimien vapaaehtoista. Kaikkiaan 85 tarkastuspisteen läpi kulkevaa miestä otti virtsan huumetestin.

Kolmetoista heistä antoi positiivisen huumetestin, ja kerrottiin, että he kaikki suostuivat hoitoon ja vieroitushoitoon.

Muissa viimeaikaisissa huumeisiin liittyvissä uutisissa Phuketista:

Kaksi huumeepäiltyä, jotka yrittivät paeta poliisin takaa-ajoa Rawaissa, pidätettiin.

Mies on pidätetty 634 metamfetamiinipillerillä Rawaissa.

Epäilty, jonka kerrottiin yrittäneen pahoinpidellä lainvalvontaviranomaisia, pidätettiin metamfetamiinin ja pillereiden kanssa Rawaissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.