PÄIVITYS: Phuketin tsunamivaroitussireenit EIVÄT toimineet väärin, sanovat viranomaiset

Phuket -

Asianomaiset viranomaiset ovat vahvistaneet, että tsunami-sireenissä ei ole ollut vikaa sen jälkeen varoitusääni kuului tsunamivaroitustorneista Kamalasta, Karonista ja Cherng Talaysta keskellä yötä eilen 27.

Edellinen tarinamme:

Varoitusäänet kuuluivat samaan aikaan Sumatran saarella 4.8 richteriä ilmoitetusta maanjäristyksestä. Maanjäristyksen aiheuttamaa tsunamivaroitusta ei kuitenkaan ole.

Nyt päivitykseen:

Phuketin katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosaston (DDPM) päällikkö Udomphon Kan kertoi Phuket Expressille, että torstai-iltana (27. huhtikuuta)th) teknikot tarkastivat laitteita tsunamitornissa Kamalassa, Cherng Talayssa ja Karonissa.

He eivät ole löytäneet mitään viallista. Ei ollut varoituksia tsunamipoijuista tai varoituksia maanjäristyksistä, jotka voivat aiheuttaa tsunamia. DDPM kuitenkin tarkistaa löytääkseen muita mahdollisia syitä, jotka saivat sireenit laukeamaan.

Paikallisille asukkaille ja turisteille on tiedotettu tapauksesta, jotta he ymmärtäisivät huoletta tapahtuneen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.