Similan Island sulkeutuu väliaikaisesti monsuunikauden ajaksi

BANGKOK (NNT) – Matkailuviranomaiset kutsuvat matkustajia Similan-saarelle ennen kuin sen koskemattomat matkailukohteet suljetaan monsuunikauden vuoksi.

Similanin saari, joka sijaitsee Phang Ngan maakunnassa, on suosittu matkailukohde, joka tunnetaan upeista rannoistaan, kristallinkirkkaista vesistään ja upeista koralliriutoistaan.

Saarella on ainutlaatuisia kalliomuodostelmia, kuten purjeen muotoinen kivi, saappaan muotoinen kivi ja Aku Ankan päätä muistuttava kivi. Vierailijat voivat myös nauttia erilaisista aktiviteeteista, kuten snorklausta, sukellusta ja vaellusta näköalapaikalle, josta on henkeäsalpaavat näkymät merelle.

Saaren purjeen muotoinen kallio ja hevosenkengän muotoinen lahti ovat suosittuja selfiepaikkoja turistien keskuudessa. Saaren pohjoisosa on kuitenkin myös tutustumisen arvoinen, sillä siellä on muita ainutlaatuisen muotoisia kalliomuodostelmia, jotka edelleen kiehtovat vierailijoita. Similan tunnetaan tietysti upeista koralliriutoistaan ​​ja värikkäistä kalalajeistaan, mikä tekee siitä paratiisi snorklauksen ja laitesukelluksen harrastajille.

Viranomaiset huomauttivat, että turisteilla on enää alle kuukausi aikaa vierailla Similanissa, koska saari on suljettu 16. toukokuuta - 15. lokakuuta monsuunin vuoksi. Tämän väliaikaisen sulkemisen tarkoituksena on antaa luonnonympäristön elpyminen täysin.

Kun saari avataan uudelleen, vierailijat voivat jälleen kokea Similan-saaren kauneuden, joka tunnetaan koskemattomasta luonnostaan, kristallinkirkkaista vesistään ja upeasta meren elämästä.

LÄHDE: NBT WORLD

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.