Nainen pidätettiin 5 kilogramman metamfetamiinin kanssa Phuketissa

Phuket-

Nainen pidätettiin Phuketissa viiden kilogramman metamfetamiinin kanssa.

Rajavartiopoliisi kertoi Phuket Expressille torstaina (27th), että he ovat pidättäneet Kamonrat 'Rose' Poomyotin, 40, Maha Sarakhamista Wichit Songkram Roadilla Kathussa, kun hän toimitti kristallimetamfetamiinia pienemmälle jakelijalle, jota ei tunnistettu.

Poliisi löysi myöhemmin noin viisi kiloa metamfetamiinia hänen huoneestaan ​​Soi Mae Imissä Kathussa.

Rose myönsi poliisille, että suurempi kauppias lähetti huumeen hänelle pakettina. Hän sai 1,000 XNUMX bahtia grammalta toimitettuaan lääkkeet asiakkaille, mutta hän väitti, ettei hän tuntenut suurempaa jälleenmyyjää nimeltä tai missä he todellisuudessa olivat.

Hän väitti myös, että tämä oli vasta toinen kerta, kun hän oli myynyt huumeita, mutta poliisi suhtautui tähän lausuntoon skeptisesti.

Rose pysyi pidätettynä lehdistön ajan, ja häntä syytetään huumeisiin liittyvistä syytteistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.