Take Care Kids -hyväntekeväisyyskävely Pattayasta Phuketiin jatkuu

Pattaya-

 Käsittelimme aiemmin tässä kuussa hämmästyttävä hyväntekeväisyyskävely, jota James Lee Valentine, "Wild Wolf", on menossa Take Care Kids -säätiölle.

Se kävely on jatkunut ja Villi susi saapui Bangkokiin!

Kuuden päivän kovan kävelyn jälkeen (lämpö ja tieolosuhteet) James Lee Valentine saapui Bangkokiin. Valitettavasti ensimmäiset rakkulat heidän jaloissaan alkoivat kiusata hänen jalkojaan. Eilen oli lepopäivä ja sitten hän jatkaa matkaa Hua Hiniin.

Take Care Kids tukee Jamesia tässä poikkeuksellisessa seikkailussa, joka, muistakaa, sai alkunsa tarkoituksena kerätä varoja Take Care Kids Thailand Foundation -perhekodin rakentamiseen.

Voit tukea Jamesin yritystä lahjoittamalla QR-koodinsa tai Pay Pal -palvelun kautta Take Care Kids Foundationin Facebook-sivulla TÄÄLLÄ sekä seurata hänen päivittäistä vaellustaan.

 Lahjoituksia voi tehdä myös mm Take Care Kids Thailand Foundation -tili osoitteessa Kasikorn Pankkitili numero 584-2-05272-8 tai käyttämällä alla olevaa QR-koodiamme.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.