Phuket näkee lisää kiinalaisia ​​ja thaimaalaisia ​​turisteja työpäivän viikonloppuna

Thaimaa -

Lisää kiinalaisia ​​kiertueryhmiä odotetaan vierailevan Thaimaassa tulevina pitkiä lomapäiviä varten työpäiväviikonloppuna, joka osuu tälle tulevalle viikonloppulle varsinaisena työpäivänä toukokuun XNUMX. päivänä.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernööri Yuthasak Supasorn totesi thaimaalaiselle medialle: ”Tämän vuoden tammi-maaliskuussa ulkomaisia ​​vierailijoita oli 6,518,578 334.7 60, mikä tuotti 2022 miljoonaa bahtia. Matkailu on parantunut XNUMX % edellisvuodesta, vaikka vuoden XNUMX alussa oli vielä joitain matkustusrajoituksia.

"Tämän kuun lopussa ja ensi kuun alussa on Kiinan työpäivälomia 30. huhtikuuta alkaenth toukokuun 4th. Lisää kiinalaisia ​​turisteja odotetaan vierailevan Thaimaassa”, Yuthasak lisäsi.

Pipat Ratchakitprakarn, Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri lisäsi "Kiinan suosituimman matkailualustan "Ctrip" mukaan yli 150,000 80 Kiinan kansalaista vieraili Thaimaassa helmikuussa. Huhti-kesäkuussa matkailun odotetaan paranevan XNUMX prosenttia neljän vuoden takaiseen verrattuna.

”Thaimaahan tulee lisää turisteja Aasiasta ja Koillis-Aasiasta. Lisäksi aasialaiset turistit seuraavat sosiaalisen median vaikuttajia, jotka vierailevat myös Thaimaassa. Samaan aikaan eurooppalaisten ja amerikkalaisten matkailijoiden määrä vähenee, koska sesonkimatkailu loppuu näissä maissa”, Pipat selitti.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/