Thaimaan vaalien lähestyessä käy sanasota laillisesta kannabiksesta

Kansallinen -

Thaimaan perinteisen ja vaihtoehtoisen lääketieteen laitos toistaa yleisölle, että kannabiksen myyminen alle 20-vuotiaille lapsille, raskaana oleville ja imettäville naisille on lain vastaista virusvideoleikkeen jälkeen, jossa näkyy tunnistamaton teini-ikäinen tupakoimassa rikkaruohoa.

Tohtori Tewan Thanirat, osaston apulaisjohtaja, kertoi lehdistötilaisuudessa keskiviikkona 26. huhtikuuta, että osasto oli huolissaan videon teini-ikäisestä, koska hän rikkoi lakia polttamalla kannabista nuorena.

Tohtori Tewan totesi, että niille, jotka myivät kasvin lapselle, voidaan määrätä laillinen rangaistus, mukaan lukien yhden vuoden vankeusrangaistus tai 20,000 2022 bahtin sakko. .

Tapauksessa, jossa teini kasvatti marihuanaa itse, hänen vanhempansa joutuisivat samankaltaisiin oikeustoimiin kuin lapsensa salliessa polttaa tupakkaa tai juoda alkoholia, hän lisäsi.

Tämän lisäksi apulaisjohtaja korosti, että kannabista ei saa myydä imettäville naisille ja myyntiautomaattien kautta.

Sitä ei myöskään pidä myydä kiellettyjen paikkojen, kuten temppelien tai uskonnollisten seremonioiden, asuntoloiden, puistojen, eläintarhojen ja huvipuistojen lähellä.

"Kansanterveysministeriön kannabiksen laillistamisen päätavoite on tarjota kansalaisille pääsy kasviin ja käyttää sitä lääketieteellisiin tarkoituksiin", tohtori Tewan sanoi. "Tämän päätöksen etu on, että ihmiset pääsevät nyt helpommin käyttämään perinteistä lääkitystä."

Vaalien kanssa vain muutaman viikon kuluttua Thaimaassa kannabiksen kannattajien ja vastustajien välinen sanasota on lisääntynyt tasaisesti.

Siellä on jopa julkisia yhteenottoja molempien ryhmien merkittävien jäsenten välillä, kuten täällä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/