Phuketin viranomaiset vahvistavat, että tornista ei kuulu tsunamivaroitusta

Phuket -

Phuketin viranomaiset ovat vahvistaneet, että tsunamivaroitusta EI ole, kun varoitusääni kuului Kamalan ja Cherng Talayn tsunamivaroitustorneista samaan aikaan kuin maanjäristys Sumatran saarella Indonesiassa.

Lounaismeteorologisen toimiston johtaja Weera Samalee kertoi Phuket Expressille torstaina (27. huhtikuuta). "Ihmiset saattavat olla huolissaan varoitusäänestä, koska se oli samaan aikaan Sumatran saarella 4.8 richteriä ilmoitetun maanjäristyksen kanssa. Maanjäristyksestä ei kuitenkaan ole annettu tsunamivaroitusta."

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen (DDPM) johtaja Udomphon Kan kertoi Phuket Expressille. "Tsunamivaroitusäänet kuuluivat tsunamivaroitustorneista Kamalasta ja Cherng Talaysta kello 3."

"Ei kuitenkaan ole varoituksia tsunamipoijuista tai varoituksia maanjäristyksistä, jotka voivat aiheuttaa tsunamia. Varoitusääni kuuluu paikalliselta alueelta. Teknikot tarkistavat noita varoitustorneja löytääkseen äänen syyn", Udomphon lisäsi.

Äänen kerrotaan hälyttävän monia asukkaita ja paikallisia, jotka herättivät osan unestaan ​​tänä aamuna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.