Neljä ihmistä loukkaantui ja neljä ajoneuvoa vaurioitui Patongin kolarissa hierontaliikkeen konfliktin seurauksena – VIDEO

Patong -

Neljä ihmistä on loukkaantunut ja neljä ajoneuvoa on vaurioitunut auto-onnettomuudessa Patongissa, joka mahdollisesti liittyi kahden paikallisen hierontaliikkeen omistajan väliseen konfliktiin.

Videoleike onnettomuudesta levisi Thaimaan sosiaalisessa mediassa aiemmin tällä viikolla. Videoleike näyttää näyttävän punaisen auton törmäävän moottoripyöriin ja ihmisiin Rat-U-Thit 200 Pee Roadilla. Leike näkyy alla, mutta katsojan harkintavaltaa suositellaan.

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbodee kertoi Phuket Expressille, että punaisen ajoneuvon kuljettajaksi tunnistettiin vain Mr. Manao, 25. Hän on myös pienen hierontaliikkeen omistaja lähellä onnettomuuspaikkaa.

Mano parkkeerasi autoaan toisen hierontaliikkeen eteen. Hierontaliikkeen omistaja, joka tunnettiin vain Mr. Pattiena, koputti auton oveen. Hän halusi puhua herra Manaon kanssa edellisestä illasta, jolloin herra Manaon väitettiin melkein törmäsi autollaan joihinkin herra Pattien henkilökuntaan.

Mr. Manao kertoi poliisille, että hän meni paniikkiin ennen kuin menetti autonsa hallinnan. Hän törmäsi autollaan neljään ajoneuvoon ja neljään ihmiseen.

Patongin poliisi jatkaa nyt tutkintaa jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.