Merkittävä thaimaalainen lääketieteellinen ryhmä haluaa yleisön "äänestävän pois" laillisia marihuanan kannattajia tulevissa vaaleissa

Kansallinen -

45 lääkintähenkilöstön, tutkijoiden ja kansalaisten ryhmä jätti vetoomuksen Bhumjai Thai -puolueen tukemaa laillista marihuanapolitiikkaa vastaan.

Ryhmä kehottaa thaimaalaisia ​​äänestäjiä olemaan valitsematta Bhumjai Thaita tulevissa vaaleissa suojellakseen thaimaalaisia ​​nuoria liberaalin kannabispolitiikan haitallisilta vaikutuksilta vedoten siihen, että kasvia käytetään nykyään laajalti virkistystarkoituksiin verrattuna alkuperäiseen lääketieteelliseen tarkoitukseen. vain käyttöön.

Vetoomuksen esittäjät syyttävät tästä suuntauksesta väliaikaista kansanterveysministeriä Anutin Charnvirakulia siitä, että hän poisti marihuanan luokituksen huumausaineeksi 8. helmikuuta 2022, minkä väitetään aiheuttaneen sen jälkeen monet ihmiset "riippuvaisiin" kasviin.

Lisäksi huumevalvontalautakunnan (NCC) määräämä päätös poistaa marihuanan luokitus huumeeksi odottamatta 120 päivän ajanjaksoa, jonka tarkoituksena oli mahdollistaa marihuanan valvontaa koskevien lakien täytäntöönpano ensin. Ryhmän mukaan sitä pidetään kansainvälisten huumesopimusten rikkomisena.

Tämä voi johtaa siihen, että Thaimaasta evätään morfiinin tuonti, ryhmä varoitti.

Vetoomuksen esittäjät totesivat myös, että Anutinin tekosyy muuttaa kannabislakeja maan talouden tukemiseksi oli järjetön, koska talouden elvyttäminen oli teollisuusministeriön tai kauppaministeriön eikä terveysministeriön tehtävä.

Anutin ei ole vastannut siirtoon lehdistöaikaan mennessä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.