Kaksi ihmistä pelastettiin kalastusveneen kaatumisen jälkeen Phang Ngassa

Phang Nga -

Kaksi kalastajaa on pelastettu veneen kaatuttua Phang Ngassa.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto Phang Ngassa sai ilmoituksen viime viikonloppuna tapahtuneesta tapauksesta, jossa paikallinen kalastusvene kaatui noin 26 kilometrin päässä Bang Kwan Beachiltä Khok Kloissa Takua Thungin alueella.

Heille ilmoitettiin myöhemmin toisesta kalastusveneestä, että he pelastivat kaksi veneen miehistön jäsentä kaatuneesta longtail-veneestä paikassa.

Molemmat olivat turvassa ja vietiin takaisin maihin lähelle, vaikka heidän nimeään ei kerrottu Thaimaan tiedotusvälineille.

Tämä on hyvä uutinen mm juuri äskettäin thaimaalainen kalastaja menetti traagisesti henkensä Koh Samuin suuren myrskyn jälkeen, kun kerroimme täällä.

Osana samaa myrskyjärjestelmää, neljä muuta kalastajaa menetti valitettavasti henkensä Nakhon Si Thammaratissa, kuten kirjoitimme täällä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.