Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: 264 Songkran Roadin kuolemaa ja paljon muuta

KUVA: Lampangin pelastusryhmä

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 17. huhtikuuta 2023 sunnuntaihin 23. huhtikuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Ainakin neljä ruumista löydettiin ja kuusi ihmistä on pelastettu sen jälkeen, kun monet paikalliset kalastusalukset kaatui Nakhon Si Thammaratissa viimeaikaisten voimakkaiden myrskyjen aikana.

Lautta joutui osittain veden alle ja vaurioitui aaltojen osuttua siihen laiturilla lähellä Samuin saarta.

Voimakkaat tuulet Songkranin aikana ovat vahingoittaneet yli 1,700 XNUMX perheen koteja Thaimaan koillisosassa.

Myrskyt aiheuttivat laajoja tuhoja joissakin osissa Thaimaata juuri ennen Thaimaan sadekauden alkamista Thaimaan ilmatieteen laitoksen mukaan.

2. Törkeässä ammuskelussa Bangkokin suositulla Songkran-kohdalla Royal City Avenuella (RCA) loukkaantui neljä ihmistä varhain 17. huhtikuuta.

Viranomaiset ovat pidättäneet kaksi väitettyä asemiestä, jotka loukkasivat neljää ihmistä laukauksilla Bangkokin vilkkaalla viihdealueella, Royal City Avenuella (RCA) huhtikuun 17. päivänä.

Törkeä tapaus suututti monia sosiaalisessa mediassa.

3. Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi Seitsemän päivää vaaran liikenneturvallisuuskampanjassa Songkranin aikana (2,203. huhtikuuta - 2,208. huhtikuuta) yhteensä 264 11 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 17 XNUMX ja kuoli XNUMX ihmistä.

Eniten kuolleita oli Bangkokissa, jossa kuoli 22. Eniten onnettomuuksia sattui Chiang Raissa, 68 onnettomuutta. Eniten loukkaantuneita oli Nakhon Si Thammaratissa, jossa loukkaantui 70. Tämä oli itse asiassa merkittävä kuolemantapausten väheneminen vuodesta toiseen Songkranin aikana kansakuntana. Tämä on vieläkin vaikuttavampaa, kun Songkranin viihdeosat kiellettiin vuonna 2022.

4. Lin Hui, Thaimaan kuuluisa jättiläispanda, valitettavasti kuoli tänä aamuna 19. huhtikuuta Chiang Main eläintarhassa Pohjois-Thaimaassa, viranomaiset ovat vahvistaneet.

Chiang Main paikalliset ja verkkoyhteisöt eri puolilla maata jättivät hyvästit Lin Huille.

5. Thaimaassa viinamyynti on kasvanut 30 % viimeaikaisen Songkran-festivaalin aikana, kun taas humalaisten liikenneonnettomuuksien määrä on vähentynyt valtakunnallisesti festivaalin aikana vuodesta toiseen, kertoo Thai Alcohol Business Associationin neuvonantaja Thanakorn Kuptachit.

Thanakorn kehotti toukokuussa valittua uutta hallitusta nopeuttamaan yöpaikkojen lakisääteisten sulkemisaikojen pidentämistä ja peruuttamaan alkoholin myyntikiellon klo 2-5 välisenä aikana turistikohteissa henkisen ja matkailualan herättämiseksi.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.