Kuusi ihmistä loukkaantui pienen bussin ja ulkomaalaisten turistien kolarissa Phuketissa

Wichit –

Kuusi ihmistä loukkaantui, kun pieni ulkomaalaisia ​​turisteja täynnä oleva bussi törmäsi mutkassa Wichitissä, Mueang Phuketissa.

Wichitin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta maanantaiaamuna (24th) Mueang Chao Fa Roadilla Wichitissä.

Pelastuslaitos ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen bussin tien varresta. Kuusi tuntematonta henkilöä on loukkaantunut lievästi, mukaan lukien ulkomaalaiset turistit. Heidät kuljetettiin läheiseen sairaalaan sairaanhoitoa varten.

Bussinkuljettaja Arnon Channarong, 30, kertoi Phuket Expressille, että he olivat matkalla Patongista Rassadaan, eikä reitti ollut hänelle tuttu. Joten hän käytti GPS-navigaattoria matkapuhelimessaan ennen kuin menetti hallinnan kaarteessa.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kuljettajan hengitystestissä ei löytynyt alkoholia, mutta hänen uskotaan saaneen olla hajamielinen katsoessaan GPS:ään. Wichitin poliisi ei nostanut välittömästi syytettä kuljettajaa vastaan, mutta syyte saattaa silti tulla vastaan.

Tämä ei ole ensimmäinen äskettäinen julkisen liikenteen kolari Phuketissa, vaikka useimmat ovat koskeneet tila-autoja. Esimerkiksi Kamalan äskettäinen tila-auto-onnettomuus loukkasi kahta ranskalaista turistia useita viikkoja sitten.

Maaliskuun puolivälissä, neljä ulkomaalaista turistia loukkaantui kahden tila-auton törmäyksessä Patongissa, kuten tässä näkyy.

Muualla Thalandissa traagisessa onnettomuudessa Nakhon Si Thammaratissa äskettäin kuusi ihmistä kuoli ja useita loukkaantui tila-auto-onnettomuudessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.