Päihtynyt mies löi ystävänsä kuoliaaksi Phuketissa töykeän kommentin takia

Thalang –

Päihtynyt mies löi ystävänsä kuoliaaksi, kun he olivat juomassa alkoholia lähellä säiliötä Thalangissa. Murha tapahtui sen jälkeen, kun uhri kommentoi epäillystä töykeästi.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta sunnuntaina (23.rd) lähellä Bang Naew Dam Reservoiria Baan Manikissa, Sri Soonthornissa.

Poliisi, pelastustyöntekijät ja Phuket Express saapuivat paikalle kumiviljelmään löytääkseen kuivuneen veren peittämän miehen ruumiin pienen majan läheltä. Häneltä ei löytynyt henkilökorttia. Poliisi uskoi miehen kuolleen vähintään kaksi päivää ennen ruumiin löytämistä.

Paikalle kutsuttiin tutkijat selvittämään vainajan henkilöllisyyttä, ja paikallisia kyläläisiä kutsuttiin paikalle vastaamaan kysymyksiin.

Lähistöllä olevat paikalliset asukkaat kertoivat myöhemmin tutkijoille, että miehen nimi oli Mr. Tham, noin 40-vuotias ja hän oli kotoisin Koillis-Thaimaasta.

Samana päivänä paikallinen vei epäillyn, herra Taksin Ponwongin, 49, paikalle keskustelemaan tutkijoiden kanssa, kun tuntematon paikallinen kyläläinen kertoi nähneensä epäillyn hengattavan uhrin kanssa useita päiviä aiemmin.

Taksin myönsi poliisille, että hän käytti rautatankoa lyödäkseen Thamia kasvoihin.

Taksin kertoi, että hän ja Tham olivat juoneet yhdessä kumiviljelmillä useita päiviä ennen kuin Thamin ruumis löydettiin, kun Tham loukkasi häntä.

Vaikka Tham väitti, että loukkaus oli pelkkää pilaa ja vitsi, Taksin sanoi olevansa raivoissaan kommentista ja löi myöhemmin Thamin kuoliaaksi läheisellä rautakangolla. Tarkkaa kommenttia Taksin ei jakanut.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että Taksinia syytetään kuolemaan johtaneesta ruumiinvammasta ja aikoo tunnustaa syyllisyytensä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.