PÄIVITYS: Öljynpuhdistus jatkuu sen jälkeen, kun Samuin lautta oli osittain veden alla

Donsak, Surat Thani –

Öljyn puhdistus on jatkunut sen jälkeen, kun öljytahroja löydettiin muilta Donsakin alueilta sen jälkeen, kun Samuin lautta oli osittain veden alla.

Aiemmat tarinamme:

Lautta joutui osittain veden alle ja vaurioitui aaltojen osuttua siihen laiturilla lähellä Samuin saarta.

Surat Thanin PR-toimisto kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin aiemmin tällä viikolla, että merestä ja Donsakin Nang Kam Beachiltä löydettiin öljytahrat öljyn vuotamisen jälkeen Samuin lautalta, joka oli osittain veden alla.

Nyt päivitykseemme:

Surat Thanin PR-toimisto kertoi Phuket Expressille, että lauttayhtiötä on kehotettu raportoimaan siivousprosessista Thaimaan luonnon- ja ympäristöresurssien toimistolle kuukauden kuluessa.

Lauttayhtiö on lähettänyt henkilökuntaa puhdistamaan öljyä monille rannoille, joita ovat Nangkam Beach, Laem Pratab, Klong Tam ja Talet Bay. He sanoivat, että öljynpuhdistusta voidaan ohjata pienemmille alueille. Yritys on myös keskustellut paikallisten kanssa neuvoista paikallisen matkailun elvyttämiseksi tulevaisuudessa.

*************************************

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.