Retkivene 42 ulkomaisen matkailijan kanssa juuttuu hiekkapenkille Phang Ngassa

Phang Nga -

Retkivene, jossa oli 42 turistia Phuketista, juuttui hiekkapenkille Phang Ngassa.

Ao Phang Ngan kansallispuiston johtaja Nattawat Nuisringam kertoi Phuket Expressille, että e.aiemmin tällä viikolla he auttoivat kiertoajeluvenettä, joka juuttui hiekkapenkille Takeng Hillin ja Nom Sao Hillin välillä laskuveden aikaan.

Laiva oli matkalla Phuketista 42 ulkomaalaisen matkailijan kanssa. He olivat matkalla Hat Nopparat Thara – Mu Ko Phi Phi -kansallispuistoon Krabissa ja Ao Phang Ngan kansallispuistoon.

Veneen miehistö ja ulkomaalaiset turistit yrittivät työntää venettä rannalta puoli tuntia, mutta epäonnistuivat. Kansallispuiston työntekijät työnsivät lopulta veneen pois hiekkapenkiltä.

Tapauksesta ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta useat turistit ärsyyntyivät matkan aikataulun viivästymisestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.