Care Kids Special Charity Walk alkaa Pattayasta Phuketiin

Pattaya-

 Käsittelimme aiemmin tässä kuussa hämmästyttävä hyväntekeväisyyskävely, jota James Lee Valentine, "Wild Wolf", on menossa Take Care Kids -säätiölle.

Se kävely on nyt alkanut!

Villi susi aloittaa eeppisen kävelynsä

Eilen, 21. huhtikuuta 2023, alkoi poikkeuksellinen saavutus, jossa James Lee Valentine yrittää matkustaa 1000 kilometriä, joka erottaa Pattayan Phuketista 60 päivässä.

Syy hänen poikkeukselliseen saavutukseensa on yrittää kerätä 1,000,000 XNUMX XNUMX bahtia perheen kodin viimeistelemiseksi, jota Take Care Kids rakentaa Huay Yaissa.

Voit tukea Jamesin yritystä lahjoittamalla QR-koodinsa tai Pay Pal -palvelun kautta Take Care Kids Foundationin Facebook-sivulla TÄÄLLÄ sekä seurata hänen päivittäistä vaellustaan.

 Lahjoituksia voi tehdä myös mm Take Care Kids Thailand Foundation -tili osoitteessa Kasikorn Pankkitili numero 584-2-05272-8 tai käyttämällä alla olevaa QR-koodiamme.

Onnea James!

Witherspoonsin terveiset toivottavat Jamesille kaikkea hyvää hänen kävelynsä alussa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.