Phuket aloittaa yli 2,000 XNUMX apinan steriloinnin

Phuket -

  Samut Sakhonin apinoiden valvontaryhmä on alkanut steriloida apinoita Phuketissa, jossa on yli 2,000 XNUMX asukasta.

Thalangissa sijaitsevan Khao Phra Taeon luonnon- ja villieläinkeskuksen johtaja Pongchart Chueahom kertoi Phuket Expressille, että tiimi on alkanut asentaa häkkejä apinoiden pyydystämistä varten Soi King Kaew 9:ään Rassadassa, Mueang Phuketissa.

Hankkeen tavoitteena on torjua makakkiapinoita 21. huhtikuuta alkaenst toukokuun 16th, 2023. Projekti käynnistettiin viisi vuotta sitten Baan Yamussa Paklokissa, Thalangissa, kun paikalliset valittivat, että monet apinat olivat häirinneet asuinalueita.

Phuket on jatkanut hanketta, ja äskettäin monilla saaren alueilla oli yli 2,000 9 apinaa. Toh Sae Hill Public Parkissa, Rang Hill Public Parkissa ja Koh Sirey Monkeys Viewpointissa apinat ovat myös häirinneet turisteja. Samaan aikaan Soi King Kaew XNUMX:ssä Rassadassa Klong Ta Jeen, Baan Bang Rong ja Baan Yamu apinat ovat häirinneet asuinalueita.

Apinoiden syntyvyyden hallinta on erittäin tärkeää tulevaisuuden kannalta, koska luonnollinen ravinto ei riitä niille, mikä vaikuttaa luonnolliseen kiertokulkuun, Pongchart sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.