Aktiivinen kranaatti löytyi Samuin saaren rannalta

KUVA: MGR verkossa

Samuin saari, Surat Thani -

Kookospähkinöitä keräävä paikallinen löysi aktiivisen käsikranaatin Samuin saaren rannalta hylätyn hotellin läheltä.

Explosive Ordnance Disposal Police (EOD) sai ilmoituksen tuntemattomalta paikalliselta, joka keräsi kookospähkinöitä kookosviljelmältä lähellä hylättyä hotellia Mae Nam Beachillä Samuin saarella perjantaina (21. huhtikuuta).

EOD:n poliisin eversti Panumart Taprat kertoi Phuket Expressille, että he saapuivat paikalle Koh Samuin poliisin kanssa löytääkseen M67-käsikranaatin, joka oli vielä käyttövalmis. Kranaatin poistaminen alueelta kesti noin 15 minuuttia.

Eversti Panumart kertoi Phuket Expressille, että vaikka kranaatti oli hyvin vanha ja ruosteinen, se oli silti vaarallinen. He jatkavat tutkimuksia selvittääkseen, kuka heitti kranaatin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.