Thaimaan kansanterveysvirasto ja poliisi varoittavat kannabiksen käyttäjiä virkistyskäytöstä 4

Thaimaa -

Thaimaan kansanterveysosasto ja lainvalvontaviranomaiset ovat varoittaneet kannabiksen käyttäjiä virkistyskäytöstä "Maailman rikkakasvien päivänä" 20. huhtikuutath.

Terveysministeriön apulaisjohtaja, lääkäri Attaphon Kaewsamrit kertoi TPN-medialle, että tänään (20.th) on maailman rikkakasvien päivä, joka tunnetaan nimellä 4/20, ja sitä vietetään usein voimakkaasti Yhdysvaltojen osavaltioissa ja joissakin muissa maissa, joissa kannabis on laillista virkistyskäyttöön.

Thaimaan terveysministeriö kuitenkin varoittaa ihmisiä ja toiminnanharjoittajia olemaan varovaisia ​​osallistuessaan tai pitäessään toimintaan päivää juhlittaessa, koska ne ovat vastoin Thaimaan kannabista koskevia säännöksiä.

Kannabista tulisi käyttää vain lääketieteellisiin tarkoituksiin, ja sen tulisi olla lääkärin tai lääketieteen ammattilaisen tiukassa valvonnassa, Attaphon sanoi. Marihuanan virkistyskäyttö on kielletty, hän lisäsi.

Myös rikkaruohon tupakoiminen aiheuttaa selkeää hajua ja savua, joka saattaa häiritä yleisöä, terveysministeriön tiedotteen mukaan.

Sakko yleisen häiriön aiheuttamisesta on enintään 25,000 3 bahtia, enintään XNUMX kuukautta vankeutta tai molemmat. Savu on myös terveydelle vaarallista, sillä pienet hiukkaset voivat hengitettynä aiheuttaa ongelmia keuhkoissa. Tämä voi johtaa keuhkosairauksiin, astmaan ja keuhkoputkentulehdukseen, Attaphon sanoi.

Kannabis dekriminalisoitiin viime vuonna, huomauttaa TPN-media, mutta lopullisia lakeja, jotka on suunniteltu säätelemään yrttiä, on lykännyt Thaimaan parlamentissa kuukausia kestänyt sisätaistelu kasvin laillistamisesta, ja kannattajilla ja vastustajilla on ristiriitaisia ​​näkemyksiä ja mielipiteitä siitä, mitä määräykset koskevat. pitäisi olla.

Tämän seurauksena laitoksen käyttöä säätelevät lait ovat ei ole vielä viimeistelty ja todennäköisesti vasta Thaimaa valitsee uuden hallituksensa 14. toukokuuta. Kansanterveysministeriö on säätänyt määräyksiä ja käytäntöjä yrittääkseen täyttää aukon sillä välin.

TPN-media on äskettäin tehnyt koulutusvierailun hyvämaineiselle lääkekannabiksen tuottajalle FRESH MEDIQ:lle Pattayassa, joka löytyy täältä ja on lisensoitu, laillinen kannabiksen toimittaja lääkärin hoidossa ja täyttää kansanterveysosaston vaatimukset. He auttoivat myös selvittämään huomattavan määrän kannabista koskevaa väärää tietoa, ja voit oppia lisää yllä olevasta linkistä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.