Päätön Dugong löydetty rannalta Krabista

KUVA: Krabi News

Krabi -

Päätön dugong löydettiin rannalta Nuea Klongin alueelta.

Paikalliset ilmoittivat tapauksesta keskiviikkona (19. huhtikuuta) kylän johtajalle, herra Yongyut Fangkhwalle.th). Hän saapui Baan Lang Koh Beachille löytääkseen päättömän dugongin. Dugong painoi noin 100 kiloa ja oli kaksi metriä pitkä.

Mr. Yongyut kertoi Phuket Expressille, että dugong saattoi juuttua kalaverkkoon ennen kuin sen pää leikattiin irti. On myös mahdollista, että joku halusi saada sen hampaat, koska Thaimaassa on ihmisiä, jotka uskovat, että dugongin hampaat ovat pyhiä ja arvokkaita.

Ihmiset, jotka tekivät tämän, eivät kuitenkaan ole Yongyutin mukaan paikallisia kalastajia. Paikalliset ihmiset ja kalastajat tietävät, että heidän on säilytettävä dugongi ja sen ruoka, meriruoho, meressä.

Kylän päällikkö on tehnyt ilmoituksen poliisille ja Trangissa sijaitsevalle meren uhanalaisten eläinten tutkimuskeskukselle ilmoitettiin. Torstaina (20th) he ovat tulossa rannalle hakemaan kuollutta dugongia.

Phuket Express totesi, että dugong on yksi Thaimaan Reserved Animals -eläimistä.

Tämä ei valitettavasti ole ensimmäinen äskettäin Krabista kuolleena löydetty dugong:

Dugong löydettiin kuolleena merestä Krabista.

Dugong löydettiin valitettavasti kuolleena saarelta Krabista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.