Kiistanalainen Thaimaan matkailumaksu viivästyy useilla kuukausilla

Kansallinen -

Kesäkuusta syyskuuhun siirretty 300 bahtin matkailumaksu saa thaimaalaisten matkailualan toimijoiden arvostelun selkeydestä.

Matkailu- ja urheiluministeriö on lykännyt veron määräämistä ulkomaalaisille lentäjille, koska lentoyhtiöt eivät voi tehdä eroa ulkomaisten matkailijoiden, thaimaalaisten ja ulkomaalaisten välillä. Viivästyminen johtuu siitä, että lentoyhtiöt ovat väittäneet, että säännöksiä on sovellettava tasapuolisesti kaikkiin matkustajiin, mutta matkailuministeriö ei halua, että matkailumaksu koskee tietyntyyppisiä ulkomaalaisia ​​ja Thaimaan kansalaisia.

Samaan aikaan Bhummikitti Ruktaengam, Phuket Tourist Associationin neuvoa-antava puheenjohtaja, vaati, että maksun lykkäystä tulisi soveltaa myös maalta ja mereltä saapuviin tuloihin johdonmukaisuuden vuoksi.

Hän neuvoi, että matkailuministeriön tulisi perustaa uusi organisaatio, joka käsittelee erityisesti kaikkien ulkomaalaisten saapuvien maksujen perimistä kuljetusmuodosta riippumatta sen sijaan, että se rasittaisi lentoyhtiöitä.

Bhummikitti kuitenkin ilmaisi tukensa uudelle maksulle ja totesi, että se edistäisi Thaimaan matkailukohteiden ja -yhteisöjen kehitystä sekä kattaisi tiettyjen ulkomaisten matkailijoiden sairaanhoitokulut julkisissa sairaaloissa, jotka ovat olleet yli 10 miljoonaa bahtia. vuosittain.

Hän huomautti myös, että maksu saattaa vaikuttaa rajat ylittäviin vierailijoihin, kuten Songkhlan maakunnan malesialaismatkailijoihin, jotka matkustavat usein Thaimaahan joka kuukausi viikonloppulomille.

Thaimaan hotelliliiton puheenjohtaja Marisa Sukosol Nunbhakdi sanoi, että maksun käyttöönoton viivästyminen helpottaisi matkailijoita nousevien matkakustannusten keskellä.

Hän ei kuitenkaan hyväksynyt joitakin ehdotuksia, joiden mukaan hotellien tulisi auttaa maksujen perimisessä, koska Thaimaassa on edelleen lukuisia rekisteröimättömiä hotelleja, joiden operaattorit eivät välttämättä noudata samoja sääntöjä vierailleen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/