Kalastajan ruumis löydetty sen jälkeen, kun vene kaatui myrskyn aikana Samuin saaren läheltä

Samui, Surat Thani -

Kadonneen kalastajan ruumis löydettiin sen jälkeen, kun kalastusvene kaatui myrskyn aikana Samuin saaren läheltä.

Samuin PR-osasto kertoi Phuket Expressille, että monet paikalliset kalastusalukset kaatui rankkojen myrskyjen aikana sunnuntaina (16. huhtikuuta).th).

Neljä ihmistä on pelastettu tähän mennessä. Yksi tietty paikallinen kalastusvene kaatui Tan-saaren ja Samuin saaren välillä. Kalastaja Wiroj Srifah, 51, oli aiemmin ilmoitettu kadonneeksi.

Meripoliisi, matkanjärjestäjät ja paikalliset kalastusalukset aloittivat etsinnät. Maanantaina (17. huhtikuuta) he vihdoin tunnistivat uponneen veneen sijainnin veden alla. Mr. Wirojin ruumis löydettiin upotetun kalastusveneen sisällä meren alta. Herra Wiroj oli kalastanut yksin.

Monet Thaimaan eteläosat ovat kärsineet voimakkaista myrskyistä sunnuntaina (16. huhtikuuta). Ainakin neljä ruumista löydettiin ja kuusi ihmistä on pelastettu sen jälkeen, kun monet paikalliset kalastusalukset kaatui Nakhon Si Thammaratissa viimeaikaisten voimakkaiden myrskyjen aikana.

Lautta joutui osittain veden alle ja vaurioitui aaltojen osuttua siihen laiturilla lähellä Samuin saarta.

Voimakkaat tuulet Songkranin aikana ovat vahingoittaneet yli 1,700 XNUMX perheen koteja Thaimaan koillisosassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.