Phang Ngan rannalta löydettiin 77 merikilpikonnamunaa

Phang Nga -

Seitsemänkymmentäseitsemän merikilpikonnan munaa löydettiin rannalta Khura Burin alueelta.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) Phang Ngan toimisto kertoi Phuket Expressille, että he löysivät tällä viikolla jäljen merikilpikonnan emosta Tachai Beachiltä Tachain saarelta Khura Buran alueella.

Asianomaiset viranomaiset löysivät pesän, jonka sisään oli haudattu 77 merikilpikonnan munaa.

Munat on siirretty läheiselle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.