Amerikkalainen turisti hukkuu Phi Phi -saarella Krabissa

Krabi -

Amerikkalainen turisti hukkui Viking-luolaan lähellä Phi Phi -saarta Krabissa.

Koh Phi Phin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta tiistaina (18. huhtikuuta), kun 51-vuotias amerikkalainen mies hukkui Viking-luolan edessä korallisukellusalueella lähellä Phi Phi Layta Aossa. Nangin osapiiri, Mueang Krabin alue. (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaa suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.)

Matkaopas, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset salasivat, kertoi poliisille, että turisti oli alun perin elossa ja vietiin paikalliseen sairaalaan sen jälkeen, kun hätä johti hänen hukkumiseensa. Sairaalan lääkärit ja hoitajat antoivat elvytystä, mutta mies julistettiin kuolleeksi pian sairaalaan saapumisen jälkeen.

Opas kertoi myös poliisille, että amerikkalainen turisti oli matkalla yhdeksän muun ystävän kanssa. Koh Phi Phin poliisi jatkaa tutkimuksiaan selvittääkseen tarkan kuolinsyyn, kun hän tekee yhteistyötä Yhdysvaltain suurlähetystön ja uhrin perheenjäsenten kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.