Oikeudelliset toimet kymmentä laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​Phuketissa

Phuket -

Viittä laitonta taksinkuljettajaa ja viittä taksimittarin kuljettajaa vastaan ​​Phuketissa käynnistetään oikeustoimet.

Phuket Land Transport Office (PLTO) kertoi Phuket Expressille, että asiaankuuluvat viranomaiset perustivat äskettäin tarkastuspisteen Phuketin kansainvälisen lentokentän lähelle Thalangiin.

Viisi taksimittarin kuljettajaa ei käyttänyt hintamittaria matkustajien käyttäessä palvelujaan. Lisäksi löydettiin viisi taksinkuljettajaa, jotka käyttivät henkilökohtaisia ​​ajoneuvoja matkailijoiden kuljettamiseen laittomina takseina (Black Plates).

Rikkomukseen syyllistyneet taksinkuljettajat saavat sakon ja heidän ajokorttinsa peruuttaminen harkitaan.

Phuket Express toteaa "mustat kilvet" on termi, jota PLTO käyttää yleisesti kutsumaan henkilökohtaista ajoneuvoa (valkoisella rekisterikilvellä, ironisesti).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.