Neljä ruumista löydettiin useiden kalastusalusten kaatumisen jälkeen Nakhon Si Thammaratista

Nakhon Si Thammarat –

Ainakin neljä ruumista löydettiin ja kuusi ihmistä on pelastettu sen jälkeen, kun monet paikalliset kalastusalukset kaatui Nakhon Si Thammaratissa viimeaikaisten voimakkaiden myrskyjen aikana.

Nakhon Si Thammaratin PR-toimistot kertoivat Phuket Expressille, että myrskyt iskivät moniin osiin Nakhon Si Thammaratissa sunnuntaina (16. huhtikuuta).th). Avomerellä aallot olivat jopa neljä metriä korkeat erityisesti Sichonin ja Tha Salan alueella provinssin pohjoisosassa sekä Hua Sain ja Park Panangin alueella maakunnan eteläosassa.

Useiden paikallisten kalastusalusten kerrottiin kaatuneen ja monet kalastajat katosivat. Maanantaiaamuna (17. huhtikuuta) löydettiin ainakin neljä ruumista ja kuusi ihmistä on pelastettu.

Thaimaan kuninkaallisten ilmavoimien lentoetsintä jatkuu lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.