Kaksi ihmistä pidätettiin väitetysti laittomasta kannabiksen myynnistä Phuket Townissa

Phuket -

Kaksi kaupan omistajaa pidätettiin väitetysti kannabiksen laittomasta myynnistä ja kannabiksen myymisestä kävelyteillä Phuket Townissa.

Phuketin maakunnan poliisi ja Phuketin kaupungin poliisi tarkastivat kannabiskauppoja Phuket Townissa Rassada Roadilla ja Thep Krasattri Roadilla perjantai-iltana (14. huhtikuuta), Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille.

Yhdestä kaupasta löydettiin kannabisnupuloita ilman lupaa. Liikkeen omistaja vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen valvottujen yrttien (kannabiksensilmujen) luvattomasta myynnistä.

Löydettiin toinen kannabiskauppa, jolla oli laillinen lupa, mutta joka myy kannabista kävelytiellä, joka on julkinen tila. Myymälälupa on keskeytetty, sillä kannabiskioski poistetaan kävelytieltä.

Phuketin poliisi ei julkistanut epäillyn nimiä. Phuketin poliisi ilmoitti myös jatkavansa laajaa kannabiksen laittoman myynnin torjuntaa.

Patongissa pidätettiin mies, jonka epäillään myyneen laittomasti kannabiksen silmuja ja koska hän ei kyennyt esittämään laillista lupaa kannabiksen myyntiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.